Τελευταίες Ανακοινώσεις

Προσθήκη μαθημάτων

Με χαρά σας ανακοινώνουμε δύο νέα μαθήματα και τα δύο ξεκινούν αυτή την εβδομάδα 17/10. Για την εγγραφή σας, έρχεστε την ώρα του μαθήματος και συμμετέχετε.

Πέμπτη 5-7μμ : Ομάδα Ζωγραφικής

Το μάθημα απευθύνεται σε αρχάριους και λίγο προχωρημένους. Αρχικά, θα ασχοληθούμε με τοπιογραφία και θα γνωρίσουμε την εμπρεσσιονιστική τεχνοτροπία. Κύριο θέμα μας θα ειναι γνωστά τοπία της Κέρκυρας τα οποία θα μάθουμε να αποτυπώνουμε με την σωστή μείξη χρωμάτων και τις κατάλληλες ατμοσφαιρικότητες. Το σύστημα μας θα είναι ταχύρυθμο. Θα χρειαστείτε για το μάθημα,

A) ΠΙΝΕΛΑ
1 πινέλο ακουαρέλας στρογγυλό ν.5
Πινέλα πλακέ για ακρυλικά νο 4, νο8, νο12, νο20

Β) ΧΡΩΜΑΤΑ

Πλαστικά χρώματα νερού
Άσπρο 1⁄2
Κίτρινο, Κόκκινο, Μπλέ 1⁄4


Γ) ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ Η’ ΧΑΡΤΟΝΙΑ Α4
ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ.

Πέμπτη 6-7μμ: Hatha Yoga

Η γιόγκα αυτή απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και σε έμπειρους που θέλουν να κατεβάσουν ρυθμούς, είναι ανοιχτή για όλους τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, μιας και πρόκειται για θεραπευτική και διαλογιστική γιόγκα. Μπαίνουμε στις στάσεις αργά και σταθερά και μένουμε σε αυτές κάποιες αναπνοές ώστε να κρατάμε συνειδητά συντονισμένα, νου και σώμα. Αυτή είναι η βάση μας και ως επακόλουθο έχουμε το άνοιγμα και την επέκταση όλων των μερών του σώματος μας, εσωτερικών/εξωτερικών/ψυχικών/πνευματικών, ανοίγουμε σιγά σιγά όπως τα άνθη των λουλουδιών. 

Το μόνο που χρειάζεστε μαζί σας είναι ένα στρώμα γιόγκα και την θετική σας διάθεση.  Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

1)Πολύ άνετα ρούχα να μην σφίγγουν το σώμα 

2) Άδειο στομάχι τουλάχιστον 2 ώρες. 

Σας προσκαλώ λοιπόν όλες και όλους να έρθετε να ανοίξουμε τις πύλες μας παρέα.

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων στην αίθουσα:  12 άτομα 

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά