Τελευταίες Ανακοινώσεις

ανακοινωση

Το Σάββατο 11/8 η Αστυνομία συνέλλεξε 21 συνανθρώπους μας, που για κάποιο τραγικό λόγο, βρέθηκαν εγκαταλειμμένοι στην ακτή των Κρητικών Λευκίμμης. Καμιά Υπηρεσία δεν ανακοίνωσε τίποτα, ούτε το Λιμενικό Σώμα, ούτε η Αστυνομία. Κανείς δεν έμαθε, ότι μαζί με αυτούς, ήταν και ένας ακόμα που μεταφέρθηκε από εθελοντές στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης και από εκεί στο Τμήμα επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΚ. Ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται σε βαθύ κώμα (βαριά εγκεφαλική βλάβη), από κάκωση κεφαλής με ρόπαλο. Κάποιος τον χτύπησε θανάσιμα, αλλά ποιός και γιατί; Το γεγονός της προθανάτιας κατάστασής του αποσιωπήθηκε, και όχι μόνο αυτό, αλλά τα πρώτα διαδικτυακά δειλά δημοσιεύματα, τόνιζαν τη νομολογική κατάσταση των συνανθρώπων μας: ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΙ μετανάστες και όχι την ειδολογική τους υπόσταση: ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Πιθανότατα οι πρόσφυγες να ήταν από το Αφγανιστάν. Για όσους δεν θυμούνται, είναι η χώρα η οποία μας γνώρισε ως ειρηνευτική δύναμη, τότε που κρατούσαμε όπλα εναντίον τους στο πλευρό των ΗΠΑ. Αντίθετα, οι πρόσφυγες αυτοί, ήρθαν χωρίς όπλα στην Ελλάδα, αλλά δεν είχαν χαρτιά, …πράγμα απαράδεκτο για την εύρυθμη λειτουργία της Ευρώπης. Όπως και να’χει, κάποιος ανήμπορος συνάνθρωπός μας δολοφονήθηκε στην Κέρκυρα, χωρίς κανείς να έχει καταλάβει τίποτα και χωρίς κανείς να στεναχωρηθεί. Μετά από αυτό όμως, τι; Τι μπορεί να ακολουθήσει; Θα νεκρώνουν τα αντανακλαστικά μας και θα παγώνει η ψυχή μας, μένοντας αδιάφοροι σε τέτοια περιστατικά; Ήδη αρχίζουμε και συνηθίζουμε τις καθημερινές ρατσιστικές επιθέσεις, τα πογκρόμ στο Μαντούκι ή στο Εμπορικό, την ασυδοσία της αυτοδικίας των πατριωτών της Χρυσής Αυγής κλπ.

Το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι, θεωρεί χρέος του να αντισταθεί σε οποιαδήποτε μορφή βίας, σε οποιεσδήποτε ρατσιστικές μισαλλόδοξες αντιλήψεις και σε οποιαδήποτε πολιτειακή υποκρισία. Αν απενοχοποιηθεί η ρατσιστική βία και αν επικυρωθούν οι τακτικές της, τότε σε λίγο, θα μιλάμε με όρους εμφύλιου μίσους.

Δεν θέλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να μισούν! Θέλουμε τα παιδιά μας να ζουν ελεύθερα σε όλη τη γη, απλά και μόνο με την ιδιότητα του ΑΝΘΡΩΠΟΥ! Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, υπάρχουν λαθραία μυαλά!

Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά