Τελευταίες Ανακοινώσεις

3 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1. Για το φεστιβάλ στις 29/1 στην Αχαράβη, θα ξεκινήσουν 2 βάρδιες από το Εργαστήρι. Η πρώτη στις 8πμ και η δεύτερη στις 2μμ. Όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στην οργάνωση, να βρίσκονται έξω από το 5ο Γυμνάσιο την κατάλληλη ώρα. Όσοι έχουν αμάξια μην διστάσουν να τα φέρουν.
2. Η ανοιχτή γενική συνέλευση και η συνέλευση των καθηγητών, αποφάσισε μεταξύ άλλων τα εξής: a) Κάθε καθηγητής από τους 63 του Εργαστηρίου, πρέπει να επιλέξει σε ποιά από τις παρακάτω έξι ομάδες θέλει να συμμετέχει. Της εφημερίδας, του ΔΑΕΠ, των χωραφιών, του κιν/φου, του κεντρικού φεστιβάλ το Μάη, των μηνιαίων φεστιβάλ στην επαρχία. b) Την επόμενη εβδομάδα, όλοι οι καθηγητές οφείλουν να κάνουν μια εκτενή ενημέρωση για τη φύση, τη λειτουργία και τις δράσεις του Εργαστηρίου, μέσα στο πρώτο ημίωρο του μαθήματός τους. c) Από αυτήν την ενημέρωση, πρέπει να προκύψει ένας αντιπρόσωπος των μαθητών για τις ανοιχτές συνελέυσεις. Αυτός, θα έχει και την ευθύνη της ενδοεπικοινωνίας της τάξης, σε περίπτωση αναβολής μαθήματος.
3. Θεωρούμε χρήσιμο, οι αναβολές των μαθημάτων να ανακοινώνοται εφεξής με δυο ταυτόχρονους τρόπους, παρακάμπτοντας οριστικά το κεντρικό blog και τη γραμματεία. Αυτός είναι ο εξής: a) ο καθηγητής θα παίρνει τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο της τάξης του και αυτός με τη σειρά του τους μαθητές b) ο καθηγητής, θα πρέπει να εγγραφεί στο Forum του κεντρικού blog. Εκεί έχει 5 topics. Το δεύτερο (“οργανωτικά”) έχει μέσα τη θεματική “νέα/ανακοινώσεις”. Εκεί θα γράφει για τις αναβολές των μαθημάτων. Αυτό βέβαια σημαίνει, πως πρέπει άμεσα να ενημερωθούν όλοι οι μαθητές, για την υποχρεωτική χρήση του Forum (αν φυσικά θέλουν να ενημερώνονται έγκαιρα για πιθανές αλλαγές )! Οι μαθητές πρέπει να τονιστεί, ότι δεν είναι υποχρεωτικό να εγγραφούν στο Forum, για να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις.

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά