Τελευταίες Ανακοινώσεις

Χαριστικό Ανταλλακτικό Παζάρι


Το παζάρι μας φέτος μετακομίζει στο αγαπημένο μας σχολειό, το 1ο-5ο γυμνάσιο. 14 και 15 Δεκέμβρη με γούστο και μεράκι θα απλώσουμε, το βιός μας στο φουαγιέ του σχολείου. Ρούχα, παπούτσια, βιβλία και κάθε λογής μικροαντικείμενα θα περιμένουν με ανυπομονησία εκείνες ή εκείνους που θα τα επιλέξουν και θα τα κάνουν δικά τους.

Το παζάρι μας επίσης θα συγκεντρώσει φέτος σχολικά είδη για τα προσφυγόπουλα: τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, κόλλες stick, ψαλιδάκια, πλαστελίνες, ξύστρες, γόμες, ξυλομπογιές τα οποία θα σταλούν στο αλληλέγγυο της Μεσοποταμίας στην Αθήνα, προκειμένου να μοιραστούν στα παιδιά που τα χρειάζονται.

Ακόμη μαζεύουμε είδη ανάγκης για τους άστεγους: κουβέρτες, πετσέτες σώματος και υπνόσακους τα οποία θα διανεμηθουν με τη φροντιδα του ΚΕΘΕΑ.

Μην ξεχνάμε όμως και τις δράσεις μας κατά τη διάρκεια του παζαριού.
Το Σάββατο η πολυαγαπημένη μας Ελένη Αρμένη θα μας αφηγηθεί Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στις 17:00 και αμέσως μετά θα μας σερβίρει χριστουγεννιάτικο κρασί και θα μας μάθει τα μυστικά της συνταγής. Την Κυριακή στις 12:00 κατασκευάζουμε μαζί με τη χρυσοχέρα Ειρήνη Πουλιάση χριστουγεννιάτικα κηροπήγια με απλά καθημερινά υλικά. Το μόνο που χρειάζεται να έχουμε μαζί μας εκτός από τα χαμόγελα μας είναι ένα γυάλινο βαζάκι πχ από μικρή μαγιονέζα. Στις 14:00 βλέπουμε ταινία κινουμένων σχεδίων και στις 18:00 το αχτύπητο δίδυμο Θοδωρής Γκότσης – Νικόλας Παλαιολόγος παίζουν μουσικές για να σύρουμε το χορό κι όπου μας βγάλει!

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά