Τελευταίες Ανακοινώσεις

Τιτλοι τελους για φετος

Το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι, έφτασε αισίως στο τέλος των εργασιών. Η πορεία ήταν θετική και η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη,  γεγονός που αυξάνει τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες για του χρόνου. Οι εργασίες θα ανοίξουν προς την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

Τα μαθήματα θα αυξηθούν, αφενός γατί θα προστεθούν κάποια ακόμη, αφετέρου γατί κάποια απ’αυτά θα υποδιαιρεθούν σε δυο ή και τρία τμήματα. Ελπίζουμε οι υπάρχοντες χώροι να ισχύουν και του χρόνου. Ήδη έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες για ανεύρεση συμπληρωματικών. Βασική πεποίθηση όλων, στην τελευταία ανοιχτή γενική συνέλευση,  ήταν η ενίσχυση των μαθημάτων εισαγωγικών εξετάσεων και η διεύρυνση των καλλιτεχνικών / κατασκευαστικών ( ξυλογλυπτική,  κεραμική,  ψηφιδωτό…). Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Καλό θα ήταν επίσης, οι διδάσκοντες να γράψουν δυο λόγια για τα περιεχόμενα και την ενδεικτική διάρθρωση της ύλης των μαθημάτων τους. Το πιο σημαντικό όμως απ’όλα,  είναι να μας στείλετε ιδέες,  προτάσεις και συμβουλές που θα βελτιώσουν το επίπεδο και την οργάνωση του Εργαστηρίου. Το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι, χάνει την αξία του αν δεν είναι ένας ευαίσθητος κοινωνικός παλμογράφος.

Ευχές για ένα ξεκούραστο και δημιουργικό καλοκαιράκι…!!!

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά