Τελευταίες Ανακοινώσεις

Δράση Παράκαμψης Μεσαζόντων

Το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι συνεχίζει τον κύκλο των άμεσων δράσεων που ξεκίνησε με στόχο την ανάπτυξη της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.
Η πρώτη δράση παράκαμψης μεσαζόντων ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τελευταίο Σάββατο του Μάρτη με την διανομή 25 τόνων πατάτας.
Στην νέα δράση τα προϊόντα που θα διατεθούν θα είναι πατάτες και ρύζι ενώ ενδέχεται να υπάρξει η δυνατότητα παραγγελίας και για άλλα προϊόντα (όσπρια, απορρυπαντικά) για τα οποία το εργαστήρι βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους παραγωγούς.
Η πατάτες θα είναι της ποικιλίας AGRIA, υψηλής ποιότητας, από την Ορεινή Σερρών και θα κοστίζουν 0,55 € ανά κιλό σε συσκευασίες των 20 κιλών.
Το ρύζι θα είναι σε 2 ποικιλίες (νυχάκι και καρολίνα), υψηλής ποιότητας, από το Αγρίνιο και θα κοστίζει 1 € και 1,20 € αντίστοιχα ανά κιλό σε συσκευασίες των 5 κιλών.
Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται στην γραμματεία τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του εργαστηρίου: 1ο-5ο Γυμνάσιο, Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, Τετάρτη έως Παρασκευή 4 με 9 το απόγευμα.
Η κάθε παραγγελία προπληρώνετε και η τελευταία ημέρα λήψης παραγγελιών είναι η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Η διανομή των προϊόντων θα γίνει το πρώτο ή δεύτερο Σάββατο του Δεκέμβρη στον μεγάλο χώρο στάθμευσης απέναντι από το εμπορικό.

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά