Τελευταίες Ανακοινώσεις

ανακοινωση

1. Ξεκινούν και πάλι ( αύριο Τετάρτη 25/4 ) οι εργασίες του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου, έπειτα από αρκετές μέρες ξεκούρασης και οινοποσίας. Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε ένα μικρό πρόβλημα: Λόγω των εθνικών εκλογών στις 6/5, κάποια μέλη του Εργαστηρίου, μεταξύ των οποίων μαθητές, καθηγητές και μέλη της γραμματείας, αναγκάζονται να παρατείνουν τη διαμονή τους στον τόπο όπου ψηφίζουν. Αυτό σημαίνει πως ίσως υπάρξουν κάποια οργανωτικά κενά για τα οποία ζητάμε την κατανόησή σας. Στην προκείμενη περίπτωση, πιθανές απουσίες γι’αυτό το λόγο, θεωρούνται κατά τη γνώμη μας δικαιολογημένες, μιας και αυτές οι εθνικές εκλογές έχουν μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό βάρος, ίσως το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικά στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι γεγονός ότι βιώνει μια πραξικοπηματική οικονομική και πολιτική επιβολή, από εγχώριες, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες δυνάμεις, με τεράστιες και ίσως μη αναστρέψιμες συνέπειες για τους κατοίκους της.

2. Για τον ίδιο λόγο, δεν θα πραγματοποιηθεί στις 29/4, το φεστιβάλ του Εργαστηρίου στον Άγιο Ματθαίο.

3. Σε δυο μέρες, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και τα προτεινόμενα θέματα της επόμενης ανοιχτής συνέλευσης του Εργαστηρίου, που ίσως γίνει υπαίθρια στην πάνω πλατεία ( στο χώρο δηλαδή του τριήμερου Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης ).

4. Η επόμενη συνάντηση για το συλλογικό χωράφι του Εργαστηρίου, θα γίνει κανονικά το Σάββατο 28/4. Τα αμάξια ξεκινούν στις 8:30 πμ, έξω από το 1ο -5ο Γυμνάσιο. Ερωτήσεις και πληροφορίες στο enalaktikoergastiri@yahoo.com ή στο μάθημα Τεχνικές Κηπευτικής.

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά