Τελευταίες Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, έκανε ερώτηση στη βουλή την 01-10-12, με την οποία αντιτίθεται στη διαδικασία δημόσιας κλήρωσης για την κάλυψη κενών θέσεων στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της χώρας. Μεταξύ άλλων, ζήτησε τον αριθμό των αλλοδαπών που επιλεγήκαν στους Σταθμούς! Οι δε δηλώσεις του ίδιου βουλευτή, μιλούν για εφόδους σε νοσοκομεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς για να πετούν στον δρόμο τους “λαθρομετανάστες” και τα παιδιά τους, για να μπουν στην θέση τους Έλληνες!

Ο Υπουργός Εσωτερικών, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της φασιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και έστειλε έγγραφο προς όλα τα Νηπιαγωγεία και τους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, με τη δικαιολογία της στατιστικής καταγραφής. Ήδη κάποιοι φορείς των αποκεντρωμένων διοικήσεων, έχουν και αυτοί άμεσα ανταποκριθεί.

Το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ απερίφραστα, τόσο τη μεθοδολογία εκφοβισμού και αυτοδικίας της φασιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, όσο και την εθνικιστική φιλοσοφία των εκφραστών της. Επίσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ όσους έχουν ήδη ανταποκριθεί ή πρόκειται να ανταποκριθούν, στο έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών. Δεν μπορεί η πολιτεία, να γίνεται υποχείριο των Ταγμάτων εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ούτε και υποχείριο ιδεολογημάτων αντίθετων ως προς τις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ειρήνης. Αν το ρατσιστικό μίσος, στραφεί προς τα νήπια και τα βρέφη, τι μπορεί μετά από αυτό να ακολουθήσει;

Σε παλαιότερες ανακοινώσεις, έχουμε τονίσει το χρέος μας να αντισταθούμε, σε οποιαδήποτε μορφή βίας, σε οποιεσδήποτε ρατσιστικές μισαλλόδοξες αντιλήψεις και σε οποιαδήποτε πολιτειακή υποκρισία. Γι’αυτό ξαναλέμε… « Δεν θέλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να μισούν! Θέλουμε τα παιδιά μας να ζουν ελεύθερα σε όλη τη γη, απλά και μόνο με την ιδιότητα του ΑΝΘΡΩΠΟΥ! Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, υπάρχουν λαθραία μυαλά! »

Το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι, είναι έτοιμο να συμπαρασταθεί σε όλα τα παιδιά των οικονομικών μεταναστών και των μεταναστών πολέμου, με άμεση προτεραιότητα και με οποιοδήποτε οργανωτικό τίμημα.

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά