Τελευταίες Ανακοινώσεις

Έναρξη μαθημάτων

Ευτυχισμένο το 2018! Το μεσοδιάστημα μην το υπολογίζετε, διότι θα είναι δύσκολο και ανατρεπτικό. Eν τω μεταξύ, ας συσπειρωθούμε γιατί είναι καιρός για συλλογική δράση των κοινωνικών ομάδων και των κινημάτων …. η ζωή μας ανήκει!
– Ξεκινάμε δυναμικά τη χρονιά με πρώτο μέλημα την προώθηση της δημιουργίας του μικτού συνεταιρισμού και του δίκτυου ανταλλαγής προϊόντων. Παράλληλα ξεκινάει ο πρώτος κύκλος των σεμιναριακων μαθημάτων, για τα οποία θα ενημερωθείτε άμεσα.
– Η υπάρχουσα κινηματογραφική ομάδα συνεχίζει τις προβολές κάθε δεύτερη Δευτέρα με αξιολογότατες επιλογές για σινεφίλ και όχι μόνο, ενώ η θεατρική ομάδα του εναλλακτικού εργαστηρίου με τις όποιες ανακατατάξεις στο εσωτερικό της, φαίνεται πολλά υποσχόμενη, δουλεύοντας με πολύ μεράκι και πάθος!
– Επιβάλλεται η συνεχής επαφή σας με τη γραμματεία και το forum για την κατάθεση των όποιων ιδεών, βελτιωτικών ή καινοτόμων προτάσεων σας για τις κοινωνικές δράσεις και παρεμβάσεις μας.
Ξεκινάμε λοιπόν την Τετάρτη 1201, με την επιφύλαξη ότι κάποιοι καθηγητές ενδέχεται να μην έχουν επιστρέψει ακόμα. Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλ. του εργαστηρίου 6985705185 ή ενημερωθείτε από το blog. μας.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ!

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά