Τελευταίες Ανακοινώσεις

3ο ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι Κέρκυρας σάς προσκαλεί στο 3ο τριήμερο Φεστιβάλ στη Σπιανάδα, στις 24, 25, και 26 Μαΐου. Παράλληλα με όλες τις δραστηριότητες θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να μοιραστούμε τα πράγματα μας, στο 3ο Χαριστικό Παζάρι. Σε αυτό το παζάρι όλοι μπορούμε να συμμετέχουμε είτε δίνοντας είτε παίρνοντας, χωρίς να απαιτούμε αντάλλαγμα και χωρίς τη μεσολάβηση χρήματος.

Φέτος όμως καλούμαστε να χαρίσουμε και φάρμακα στο Κοινωνικό Ιατρείο που λειτουργεί για όσους δεν έχουν ασφάλιση και για μετανάστες κάθε Πέμπτη, από τις 17.00 ως τις 19.00 στο κτίριο του παλιού νοσοκομείου. Το ιατρείο στελεχώνουν γιατροί του νοσοκομείου και ιδιώτες γιατροί. Είναι σημαντικό λοιπόν να σταθούμε αλληλέγγυες/οι σε όσους χρειάζονται ιατρική βοήθεια και φάρμακα.

ΤΙ; Στο παζάρι όπως πάντα μπορούμε να φέρουμε: Είδη ρουχισμού, παιχνίδια, βιβλία, cds – dvds, μουσικά όργανα, gadgets, αξεσουάρ και βάρκες, γενικώς οτιδήποτε σκονίζεται σπίτι μας χωρίς λόγο και βαρεθήκαμε να το μετακομίζουμε πότε εδώ πότε εκεί γιατί στη πραγματικότητα δεν έχει θέση εκεί. Όλα αυτά ήρθε η ώρα να βρουν τον άνθρωπό τους- αυτόν που πραγματικά τα χρειάζεται και θα τους δώσει ξανά αξία, αφού βάσει των κανόνων της αγοράς η τιμή τους έχει πέσει.

Αν κάποιος θέλει να χαρίσει ογκώδη αντικείμενα έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, χαλιά, το αυτοκίνητό του, ή έστω τη βάρκα του, οτιδήποτε τέλος πάντων καταλαμβάνει πολύ χώρο, μπορεί να ενημερώσει για να γραφτεί σε λίστα στο παζάρι και να το παραλάβει ο ενδιαφερόμενος κατευθείαν από τον ίδιο.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; Μπορείτε να αφήνετε όλα τα μικροαντικείμενα στη γραμματεία του εργαστηρίου που στεγάζεται στο 1ο , 5ο γυμνάσιο Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 16:00 – 21:00 ή να τα φέρετε στο παζάρι κατευθείαν.

Για τα μεγαλύτερα αντικείμενα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6975322089 τις ίδιες μέρες και ώρες και στο mail xaristikopazari@hotmail.gr.

ΓΙΑΤΙ; Η συμμετοχή όλων μας σε αυτή τη προσπάθεια δεν είναι θέμα κοινωνικής τάξης, οικονομικής κατάστασης ή κύρους, είναι επιλογή συνειδητοποιημένων ανθρώπων που θέλουν να δείξουν έμπρακτα ότι ακόμα και σε μια τόσο καταναλωτική κοινωνία μπορούμε να μοιραζόμαστε αμφισβητώντας τα καταναλωτικά πρότυπα.

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά