Τελευταίες Ανακοινώσεις

Εγγραφές Μαθημάτων 2015 – 2016

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι θα ξεκινήσει τα μαθήματα και τις δράσεις του, με την προσδοκία της συμμετοχής παλιών και νέων προσώπων που θα συμμετάσχουν και θα πλαισιώσουν το Εργαστήρι ως μαθητές, καθηγητές ή μέλη των ομάδων του.

  Το πρόγραμμα του Εργαστηρίου θα περιλαμβάνει μαθήματα ξένων γλωσσών (όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά) σε επίπεδο αρχαρίων και προχωρημένων, αλλά θα παρέχει και τη δυνατότητα μιας πρώτης γνωριμίας με γλώσσες όπως τα Κινέζικα και τα Γερμανικά. Τα μικρά παιδιά μπορούν να μάθουν Σκάκι και οι μαθητές Λυκείου να βοηθηθούν στη Βιολογία, τα Μαθηματικά, τα Οικονομικά, την Έκθεση και τα Λατινικά. Επίσης, το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει Γιόγκα, Εναλλακτικές Θεραπείες, Spirit Dance, Ελεύθερο Σχέδιο, Μαθήματα Κινηματογράφου, Φωτογραφία, Ιστορία και Κουλτούρα του Ισπανόφωνου Κόσμου, Κιθάρα, μαθήματα σχετικά με τις Μαθησιακές Δυσκολίες, ενημέρωση γύρω από τα Λοιμώδη Νοσήματα, Κοπτική Ραπτική και Cheap Art, καθώς και το μάθημα της Οικονομίας της Κέρκυρας και τα Ελληνικά για Μετανάστες.

  Οι εγγραφές, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη – 07, την Πέμπτη – 08 και την Παρασκευή – 09 Οκτωβρίου στο χώρο του 1ου-5ου Γυμνασίου, από τις 5μμ. έως τις 9μμ. Όσοι ένδιαφέρονται, θα πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα του κάθε μαθήματος, με βάση το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί. Για παράδειγμα, όσοι θέλουν να εγγραφούν στο μάθημα της Φωτογραφίας Α1, θα χρειαστεί να προσέλθουν την Τετάρτη 07/10 στις 6μμ. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής έως και τριών (3) μαθημάτων.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 14/10.

Κατεβάστε το πρόγραμμα μαθημάτων του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου σε μορφή pdf.

Κατεβάστε την αφίσσα εγγραφών του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου σε μορφή pdf.

Ακυρώσεις μαθημάτων Γενικές Συνελεύσεις Οργανωτικά